Senaste nytt

Reportage - Det hänger på en tråd hos anrika Lela

Reportage - Det hänger på en tråd hos anrika Lela

Försäljningen av söktråd för fibernät ökar stadigt och likadant ser det ut för staglinan. Kundanpassat eller standardlösningar - allt är möjligt.

Lela har tillverkat och levererat installationsmaterial till elbranschen i över 90 år och här handlar det framför allt om linor, tråd och distansfästen. Det som ökar allra mest idag är söktråden som används för att söka upp eventuella kabelbrott i fibernätet.

- Söktråd läggs tillsammans med fibern i alla längre stråk idag, säger Fredrik Elmersson, Lela.

Läs hela reportaget på Gnosjöregion.se

  1159 Träffar

Reportage - De tar fram 4 miljoner meter tråd per år

Reportage - De tar fram 4 miljoner meter tråd per år

Linor, tråd och distansfästen håller hjulen snurrande hos anrika Lela, som i över 90 år har levererat installationsmaterial till elbranschen.

Det är helsvenskt och lönsamt. Deras leverantörer återfinns i det absoluta närområdet, och deras kunder består av ledande elgrossister i Sverige.

Fredrik Elmersson som äger och driver Lela kom själv från grossistbranschen när han började jobba i företaget och så småningom tog över det 2007.

Läs hela reportaget på gnosjöregion.se >>

  1653 Träffar

Vi håller din gräsklippare hemma

Vi håller din gräsklippare hemma

Vi har både flertrådig förtent och enkeltrådig slingkabel för robotklippare. Tråden är belagd med grön halogenfri plast för minsta miljöpåverkan.

Läs mer om produkten här >>

  1548 Träffar

Vi sponsrar Team Rynkeby & Barncancerfonden

Vi sponsrar Team Rynkeby & Barncancerfonden

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Under 2013 hade Team Rynkeby inte mindre än 2 500 sponsorer som bidrog med antingen pengar eller naturaförmåner till projektet. Det innebar att Team Rynkeby kunde donera mer än 27 miljoner svenska kronor till kampen mot barncancer i Sverige, Danmark och Finland.

Tre av fyra barn överlever cancer. Var med och kämpa för livet du också!

Läs mer om Team Rynkeby här >>

  1245 Träffar

 

gr logo SE

Lela AB är medlem i Gnosjöregionen. Tillsammans driver vi Sverige framåt.